Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

ANKETA: Kdo je nejlepším sportovcem Liberecka? Hlasujte v anketě

Liberecko v nejrůznějších sportech a soutěžích reprezentují stovky sportovců. A velmi dobře. Každoročně se vybírají ti nejlepší a vybírat opět mohou i čtenáři Liberecké Drbny. Našli jste své favority? Dejte jim svůj hlas. Hlasování běží až do 13. února do 11 hodin.

Liberecká sportovní a tělovýchovná organizace z.s. ve spolupráci s Libereckou Drbnou a agenturou Sport action s.r.o pořádá další ročník tradiční ankety Nejúspěšnější sportovec okresu Liberec za rok 2023. Svými kliky mohou do ankety přispět i čtenáři Liberecké Drbny. 

Připomeňme, že loňský ročník vyhrály v dospělých Ester Ledecká a volejbalistky Dukly Liberec. V mládeži Kateřina Dušková a A-styl Liberec. Mezi trenéry byl tím nejúspěšnějším házenkář Matěj Ploch, mezi veterány judista Milan Vágner a plavkyně Lenka Stluková. Do Síně slávy byli uvedeni František Altman, Ladislav Kohout, František Halíř, Ladislav Míka a Petr Prachtel. 

Loňské hlasování na webu Liberecké Drbny vyhrála mladá šermířka Barbora Vlčková, které čtenáři poslali úctyhodných 2617 hlasů. Celkem pak hlasovalo 9982 čtenářů

Slavnostní vyhlášení nejúspěšnějších sportovců proběhne 20. února v hotelu Babylon.

Do ankety Liberecké Drbny jsme zařadili sportovce jednotlivce, a to v kategorii dopělých, mládeže a veteránů. Každý hlasující má jeden hlas, hlasovat se dá opakovaně každé dvě hodiny.


Nejúspěšnější sportovec Liberecka

Celkem hlasovalo30037 čtenářů

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Liberec

Štítky anketa, sportovec, liberec, liberecko, sport, hlasování

ANKETA: Kdo je nejlepším sportovcem Liberecka? Hlasujte v anketě  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.