Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté pátrají po mladíkovi, mohl by být v ohrožení života

Kriminalisté od včerejšího dne pátrají po teprve devatenáctiletém Patriku Dědičovi z Doks. O jeho život se nyní bojí nejen jeho matka, ale i přátelé a blízké okolí.

Rychlé vypátrání může v tomto případě možná rozhodnout i o životě mladíka. Ten bydlí se svou matkou, v posledních dnech ale podle ní upadal do depresivních nálad. „Podle informací dokonce posledních několik dní přestal chodit do školy. Dotyčný mladík studuje střední odbornou školu v Mladé Boleslavi,“ informovala tisková mluvčí policie Ivana Baláková.

Popis hledaného mladíka
Patrik je 19 let starý kluk s výškou 175 centimetrů, je hubené postavy a má hnědé vlasy a modré oči.

Bezradná matka, která svého syna viděla naposledy v úterý ráno, se obrátila na policisty. Těm se podařilo vypátrat zatím svědka, jež viděl Patrika na vlakovém nádraží v Doksech. „Mladík byl podle svědka spatřen kolem 15.20 na nástupišti, kde měl nastoupit do rychlíku směřujícího na Rumburk,“ popsala Baláková.

Vzhledem k tomu, že není vyloučeno, že by si hoch mohl ublížit, obrací se kriminalisté na širokou veřejnost, kterou žádají o každou nápomocnou informaci. Případní svědci se mohou ozvat na linku 158 nebo kteroukoliv služebnu Policie ČR.

 

Foto Jan Homolka, Policie ČR,

Štítky pátrání, pohřešování, kriminalisté, policie, Doksy, Českolipsko, Mladá Boleslav, Policie České republiky, Rumburk

Policisté pátrají po mladíkovi, mohl by být v ohrožení života  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.