Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Liberečtí policisté zachránili život muži, který ležel na Rybníčku v bezvědomí a louži krve

Václav Mareš, Antonín Trojan a Patrik Krch, to je trojice policistů, kteří stojí za záchranou života osmadvacetiletého muže. Ten si v polovině září způsobil vážná zranění, se kterými skončil před libereckou restaurací v bezvědomí.

Dvanáctého září byli policisté přivoláni k jedné restauraci na Rybníčku, kvůli údajnému možnému výtržnictví. „U průchodu k restauraci našli policisté ležícího muže, který se nacházel v rozsáhlém tratolišti krve,“ uvedl mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Policistům bylo hned jasné, že v tomto případě půjde o každou sekundu. „Zatímco jeden z policistů okamžitě kontaktoval kolegy ze zdravotnické záchranné služby, další dva policisté začali poskytovat muži první pomoc,“ komentoval Robovský. Policisté tak začali s resuscitací, která naštěstí byla úspěšná.

Hlídka tak udržovala muže při vědomí až do příjezdu ZZS. „Po zdokumentování byl případ založen ad acta, jelikož nebylo zjištěno naplnění skutkové podstaty trestného činu či jiného protiprávního jednání,“ dodal mluvčí.

Foto PČR

Štítky krimi, policie, Liberec, záchrana, bezvědomí, restaurace, Václav Mareš

Liberečtí policisté zachránili život muži, který ležel na Rybníčku v bezvědomí a louži krve  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.