Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Pozvali si muže k výslechu. Dorazil autem a s více než jednou promile v krvi

Osmačtyřicetiletý muž si asi z policistů nic nedělá. Když si ho pozvali na Dopravní inspektorát kvůli podezření ze spáchání dopravního přestupku, přijel autem, i když byl pod vlivem.

Muž se měl na Dopravním inspektorátu zpovídat z události, ke které došlo před pár dny v Mimoni. „Tehdy muž podle svědecké výpovědi naboural parkovací sloupek a z místa ujel,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

A zatímco s vedoucím inspektorátu řešil muž tuto událost, nelibý odér jeho dechu prozrazoval, že patrně před návštěvou policistů muž popíjel. „Vzhledem k tomu, že dle vyjádření muž přijel na místo autem, vyzval ho vedoucí dopravního inspektorátu, aby se podrobil dechové zkoušce,“ komentovala Baláková.

Ta prokázala, že řidič si před jízdou opravdu dopřál nějaké panáčky nebo možná pivo. Od policistů ale už autem neodjel. Na místě mu byl zadržen řidičák. Muž ani nezapíral a i kdyby, nebylo by mu to moc platné. „Řízení pod vlivem potvrzovaly i naše bezpečnostní venkovní kamery,“ dodala mluvčí.  

Foto Jan Luxík

Štítky alkohol, nehoda, Českolipsko, policie, Mimoň

Pozvali si muže k výslechu. Dorazil autem a s více než jednou promile v krvi  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.