Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Auto srazilo devítiletého chlapce na přechodu. Řidiče hledá policie

Policie pátrá po řidiči, který srazil na přechodu pro chodce v České Lípě malého chlapce, když přecházel silnici se svou matkou. Řidič oběma ještě vynadal.

K nehodě došlo 8. ledna krátce před osmou hodinou ranní nedaleko křižovatky ulic Děčínská a Sokolská. Tehdy přecházela maminka se svým devítiletým synem Děčínskou ulici, když do chlapce na přechodu narazil automobil. „Řidič sice na místě zastavil, ale pouze na chvíli, aby oběma chodcům vynadal a následně pokračoval v jízdě,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková. Chlapec byl z místa s bolestí nohy převezen do nemocnice.

Nejenže se řidič nezachoval po nehodě, jak měl, ale navíc při ujíždění z místa ještě přidal plyn a projel blízkou křižovatku na červenou. „Přestože jízdu řidiče zaznamenala kamera, nepodařilo se přečíst registrační značku,“ vysvětlila Baláková.

Zřejmě šlo o vozidlo Škoda Octavia stříbrné barvy. Policisté nyní pátrají po totožnosti bezohledného řidiče a obracejí se i na další řidiče, kteří místem projížděli a zaznamenali incident na palubní kamery, aby své záznamy poskytli policii.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky nehoda, chodec, pátrání, policie, Českolipsko, Česká Lípa, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Auto srazilo devítiletého chlapce na přechodu. Řidiče hledá policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.