Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Fügnerce zemřel muž. Případem se zabývají liberečtí kriminalisté

Včera odpoledne zasahovaly jednotky IZS na terminálu Fügnerova v místě, kterému místní přezdívají „u želviček“. Došlo zde k úmrtí muže, kterým se nyní zabývají kriminalisté.

„Krátce před 13. hodinou jsme obdrželi oznámení od ZZS o tom, že v Liberci ve Fügnerově ulici se měla nacházet osoba se zdravotní indispozicí,“ sdělil redakci policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Na místě tak zasahovali záchranáři a policisté. „Přivolaný lékař konstatoval u třiapadesátiletého muže smrt,“ řekl Robovský s tím, že ve věci byla nařízena soudní pitva.

Ta by měla také objasnit okolnosti a příčiny celé události. „Jedná se o běžný postup v případě úmrtí ve volném terénu,“ dodal mluvčí. U zemřelého muže nebyly při přímém ohledání zjištěny známky cizího zavinění. To alespoň do výsledků pitvy vyvrací diskuze, které se ve spojitosti s touto událostí objevily na sociálních sítích. Podle některých názorů totiž mělo na místě dojít k násilnému činu. Co vím, tak jsem slyšela, že jeden bezdomovec probodl toho druhého nožem a zemřel na místě. Řekl mi to jeden bezdomovec, co chtěl po mě cigaretu na Fügnerce,“ napsala na facebooku k incidentu jedna z komentujících.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Liberečáci | Zdroj Liberečáci

Štítky úmrtí, Liberec, Fügnerova, policie, kriminalisté, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Kučera

Roky Městská i státní policie doslova se.e na parky od krajského úřadu až po park v Budyšínské - včetně těch, které mají doslova za pr-elí - Soukenné a zmíněné "želvy". Tam se člověk bojí i ve dne. Čekám, kdy konečně někdo řekne jasné "NE" pro šaškárnu a trapnou výstavku vozu MP na Fügnerce. Tam je MP doslova NA HO.NO. U kulturáku tzv. romové loni doslova devastovali fontánu, a celá ta lajna pod kulturákem je hnízdištěm pro verbež (asi moc daleko pro obchůzku). A přísáhám, jestli do třetice najdu injekční stříkačky před Kaplankou u zámečku, tak už je někomu vrazím do prdele!

Pátek, 7. května 2021, 16:47Odpovědět

Na Fügnerce zemřel muž. Případem se zabývají liberečtí kriminalisté  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.