Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ve Švermově ulici se srazilo auto s chodcem. Policie hledá svědky

Liberečtí policisté vyšetřují nehodu, při které se střetl osobní automobil s chodcem v ulici Švermova v Liberci. S objasněním by mohli pomoci svědci, zejména čtveřice cizinců.

Právě po čtyřech cizincích, kteří se nacházeli u domu č.p. 69 v době, kdy došlo k nehodě, intenzivně pátrají policisté. „Ke srážce bílého osobního automobilu Toyota Aygo s chodcem došlo v pátek 26. listopadu krátce po 19. hodině, informoval policejní mluvčí Vojtěch Robovský. Při nehodě došlo k vážnému zranění jedné osoby.

Podle informací policie byli svědci zřejmě ukrajinské národnosti, ale před příjezdem hlídky z místa odešli. „A právě svědectví těchto osob, které se pohybovaly ve směru do centra Liberce, by nám mohlo výrazným způsobem dopomoci k objasnění příčin a okolností vzniku nehodového děje, konstatoval mluvčí s tím, že nejspíše šlo o dělníky, kteří tou dobou mířili na noční směnu.

Poznávacím znamením by mohlo také být, že všichni na sobě měli batohy. Policie vyzývá svědky, aby se přihlásili prostřednictvím linky 158 nebo na telefonním čísle 974 466 446, případně osobně na kterékoliv služebně.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Liberecký, Švermova, svědci, policie, nehoda, havárie, Liberec, Švermov, Toyota Aygo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Švermově ulici se srazilo auto s chodcem. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.