Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž kvůli dluhu napadl známého. Pěstmi ho mlátil do hlavy a vyhrožoval zabitím

Ve velmi nepříjemný zážitek se stala návštěva kamaráda, za kterým se na Semilsko vydal čtyřiačtyřicetiletý muž. Při cestě domů ho totiž přepadl známý, kterému dlužil peníze.

Ve středu vyrazil čtyřicátník za kamarádem, kterému občas pomáhal s nejrůznějšími pracemi. Následně zavítal v místní restauraci a po šestí hodině se vydal na autobusovou zastávku. „Sotva však na onu zastávku přišel, ucítil prudký úder do zad. V důsledku toho ztratil rovnováhu a upadl. Při samotném pádu se udeřil do hlavy a ve chvíli, kdy se otočil, aby zjistil, kdo jej fyzicky napadl, poznal v útočníkovi známého, vůči kterému měl nesplacený závazek ve formě osobní půjčky,“ přiblížila incident mluvčí policie Adéla Fialová.

Napadený muž chtěl vše vyřešit slovně, nedostal ale příležitost. Místo toho se mu dostalo dalších a dalších ran. „Během samotných úderů mu ještě stihl vyhrožovat zabitím,“ komentovala Fialová.

Útočník mu následně stihl vzít z náprsních kapes hotovost i mobil a z místa autem ujel. Zraněný muž se vrátil ke svému kamarádovi, který okamžitě zavolal záchranáře i policisty. Vzhledem k důkazům a tomu, že totožnost pachatele nebyla neznámá, si pro viníka policisté záhy došli. „Vyšetřovatel sdělil dvaatřicetiletému muži obvinění ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže,“ dodala mluvčí s tím, že mu hrozí vězení od dvou do deseti let.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky Liberecký, Semilsko, loupež, přepadení, policie, okres Semily

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž kvůli dluhu napadl známého. Pěstmi ho mlátil do hlavy a vyhrožoval zabitím  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.