Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Třináctiletý chlapec utekl od své pěstounky, pátrá po něm policie

Kriminalisté na Českolipsku pátrají od včerejšího dne po třináctiletém Petru Jonovi, který v pondělí utekl od sví pěstounky. Není to poprvé, co odešel z bydliště.

Nezletilý chlapec utekl z bytu své pěstounky v pondělí kolem poledne. „Není to poprvé, co romský chlapec bez vědomí pěstounky opustil své současné bydliště,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Nejčastěji chlapec mířil ke své biologické matce ve Varnsdorfu, tentokrát ho zde ale policisté nenašli. „Petr je vysoký zhruba 170 centimetrů, má štíhlou postavu, hnědé oči, snědou pleť a krátce střižené, tmavě hnědé vlasy,“ komentovala Baláková.

V době odchodu z domova měl na sobě modré tepláky s bílým pruhem na bocích, černou mikinu s kapucí, pod ní červenou, kostičkovanou košili a hnědou maskáčovou bundu. Na nohou měl černé sportovní boty. „Pokud jste od pondělního poledne chlapce někde zahlédli, nebo víte o tom, kde a u koho se nyní zdržuje, dejte nám to prosím vědět na linku 158,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky Českolipsko, chlapec, pátrání, okres Česká Lípa, policie, Varnsdorf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

Obdivuji všechny pěstouny,kteří mají tu odvahu a sílu starat se o tyto děti.Je to sysifovská práce s velmi nejistým výsledkem,protože romská komunita je vláká vždycky zpět mezi své, a i kdybyste se ,, stavěli na hlavu",tak stejně skončí jako další pobírači soc. dávek.Práce je pro ně horší slovo,než nejsprostější nadávka.

Čtvrtek, 10. února 2022, 18:55Odpovědět

Třináctiletý chlapec utekl od své pěstounky, pátrá po něm policie  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.