Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilou ženu mělo před ubytovnou srazit auto. Policie hledá svědky

Jablonečtí policisté vyšetřují dopravní nehodu, ke které mělo dojít minulý čtvrtek před ubytovnou Neptun v Liberecké ulici. Dvaačtyřicetiletou ženu tam mělo srazit couvající auto. Policisté nyní hledají svědky nehody.

K nehodě mělo dojít hodinu před půlnocí. „Chodkyně v té době šla po chodníku ve směru od centra města, kde při procházení kolem řady zaparkovaných vozidel měl řidič jednoho z nich, a to Fordu Courier, začít couvat a srazit ji. Tento řidič měl dále údajně z místa odejít s tím, že jí zavolá TAXI, ale již se nevrátil,“ popsala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Pomoc ženě měl podle ní na místo přivolat asi po třiceti minutách náhodný kolemjdoucí. „Chodkyně byla s lehkým zraněním převezena na vyšetření do jablonecké nemocnice. Policisté jí ovšem ještě v dechu naměřili hodnotu alkoholu 2,50 promile,“ dodala mluvčí.

Vyšetřující policisté nyní žádají případné svědky nehody, aby se jim ozvali na telefonu 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, ubytovna, jablonec, svědci, havárie, Ford Courier

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilou ženu mělo před ubytovnou srazit auto. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.