Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Ženy po návratu z diskotéky na Mácháči okradl zloděj. Pak je v chatce zamknul

Návštěva rekreačního zařízení Bílý kámen v Doksech nedopadla dobře pro dvě ženy, které tam v pátek večer vyrazily za zábavou. Po návratu do chatky je tam nad ránem okradl zloděj, který je pak v chatce navíc zamknul. Jedna z žen přišla o věci za 22 tisíc korun.

„Z místní diskotéky se vrátily zpět kolem páté hodiny ráno a hned usnuly, aniž by se zamkly. Zhruba po dvou hodinách se jedna z nich probudila a zjistila, že jí chybí kabelka, kterou si odložila vedle postele,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková.

Měla v ní osobní doklady, dvě platební karty, dva mobilní telefony značky Samsung a hotovost 2 500 korun, vše v hodnotě 22 tisíc korun. „Zloděj navíc prokázal "smysl pro humor" a turistky v chatce uzamkl, takže se ven dostaly jen oknem,“ dodala mluvčí.

K podobné krádeži došlo v kempu Bílý Kámen už v červnu, kdy třem kamarádům z Vysočiny někdo z chatky ukradl batohy s osobními věcmi a penězi v době, když vyrazili mezi lidi do hospody.

Policisté tak turisty v kempech před zloději varují. Cennosti a peníze by si návštěvníci kempů měli proti krádeži dobře zabezpečit, a to nejlépe v úschovných boxech. „Pokud takové služby rekreační zařízení nenabízí, cennosti nespouštějte z očí a používejte víc platební karty,“ uzavřela Baláková.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, kemp, bílý kámen, zloděj, máchovo jezero, Doksy, Samsung, vápenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ženy po návratu z diskotéky na Mácháči okradl zloděj. Pak je v chatce zamknul  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.