Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Petr Rada dál povede jablonecké fotbalisty. S klubem podepsal smlouvu do června 2021

Trenér Petr Rada i nadále povede fotbalisty Jablonce, se kterými v uplynulém ročníku první ligy obsadil čtvrté místo zaručující start v předkole Evropské ligy. Severočeský klub na svém webu uvedl, že s jednašedesátiletým koučem podepsal novou smlouvu do konce června 2021.

Rada přišel do Jablonce předloni v lednu, jako nástupce Zdeňka Kluckého, jenž se přesunul do role asistenta. Ve třech posledních ročnících s klubem, ve kterém už působil v letech 2003 až 2007, obsadil jedno třetí a dvě čtvrtá místa. Zahrál si s ním také v základní skupině Evropské ligy.

Jablonec pokračující spolupráci se zkušeným trenérem oznámil krátce poté, co rovněž o rok prodloužil smlouvu i s kapitánem Tomášem Hübschmanem. Severočeský celek už také získal první posily pro novou sezonu. Po skončení smlouvy v Olomouci přišel bývalý reprezentant Václav Pilař a z Ostravy na roční hostování s opcí dorazil Robert Hrubý.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FK Jablonec

Štítky Sport, fotbal, první, Jablonec n.N., Rada, Petr Rada, FK Baumit Jablonec, Evropská liga UEFA, fotbalista, Zdeněk Klucký, SK Sigma Olomouc, Tomáš Hübschman, Václav Pilař, Robert Hrubý, Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Rada dál povede jablonecké fotbalisty. S klubem podepsal smlouvu do června 2021  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.