Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Novinky ve Slovanu. Nový partner Tipsport, béčko povede Josef Petřík mladší

Zatímco se fotbalisté připravují na novou ligovou sezonu, klub v posledních dnech oznámil několik novinek. Slovan získal prémiového partnera – sázkovou kancelář Tipsport a představil také nového trenéra pro b tým, ten nově povede Josef Petřík mladší, syn dlouholetého hráče a později i trenéra Slovanu.

Společnost Tipsport Slovan bere jako významnou akvizici do partnerského portfolia. Je titulárním sponzorem českého hokeje, generálním sponzorem Tipsport extraligy a partnerem české hokejové reprezentace, spolupracuje i s řadou špičkových českých sportovců v rámci individuálního sponzoringu.

„Velmi si vážíme toho, že se nám podařilo dohodnout na úzké spolupráci s tak silným partnerem, jehož logo bude zdobit dresy našich hráčů. Věřím, že vzájemné spojení bude prospěšné pro obě strany a naše spolupráce bude dlouhodobá,“ uvedl v tiskové zprávě ředitel klubu Libor Kleibl.

Také Tipsport bere Slovan jako jede z nejvýznamnějších klubů v Česku. „Slovan Liberec je v našem fotbale pojem a větším počtem klubových úspěchů se v posledních dekádách mohou pochlubit snad jen pražská S a Plzeň. Spolupráci s FC Slovan Liberec vnímáme jako velmi speciální věc, protože nejen vlastní úspěchy zdobí tento klub, ale klub dokáže svojí prací podporovat celý český fotbal,“ řekl vedoucí sponzoringu Tipsportu Martin Ptáčník.

Podle něj je Slovan českým fenoménem. „Asi bychom ani nedokázali spočítat všechny fotbalisty, kteří přicházeli na sever jako neznámí a potom se vraceli jako top hráči. V tom jsou Liberečtí naprostým fenoménem,“ dodal.

Slovan oznámil také změnu v b týmu, který sestoupil ze třetí ligy do divize. Na lavičce týmu tak skončil Petr Myslivec, kterého vystřídá Josef Petřík. To je jméno ve Slovanu známé, otec jednačtyřicetiletého odchovance klubu za Slovan dlouhá léta hrál a v lize ho vedl i jako trenér.

Mladší Petřík Slovanem také prošel, v a týmu se ale neprosadil, zahrál si ale druhou ligu v Česku a Polsku. „Přestože přicházím z klubu, který hrál o postup do druhé ligy, k aktuálně diviznímu týmu, beru to jako kariérní posun, protože jak u áčka, tak v akademii Slovanu působí velmi kvalitní trenéři, od nichž se můžu hodně naučit, což je důležité i pro mou trenérskou kariéru,“ říká Josef Petřík.

Jako trenér béčka bude hodně spolupracovat i s trenérem a týmu Kozlem. „Komunikaci s trenérem Kozlem si už teď musím pochvalovat. Je otevřený, mluví se mnou o hodně věcech, ať u co se týče herního systému, tak jednotlivých hráčů,“ dodal Petřík.

Jeho béčko dnes začíná přípravu na novou sezonu, ve které se představí v divizi.

To a tým čeká v sobotu poslední přípravný zápas před odjezdem na soustředění do Rakouska, představí se U Nisy proti polskému týmu Miedz Legnica.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, Tipsport, petřík, FC Slovan Liberec, Josef Petřík, trenér, Extraliga ledního hokeje, Česko, FC Viktoria Plzeň, Polsko, Rakousko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Novinky ve Slovanu. Nový partner Tipsport, béčko povede Josef Petřík mladší  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.