Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Skiareál Rokytnice nad Jizerou nabízí dlouhé, široké sjezdovky a pro děti Funpark

PR článek

Jarní prázdniny jsou v plném proudu a skiareál Rokytnice nad Jizerou láká na 70 cm sněhové pokrývky na 13 km sjezdových tratí všech úrovní. Pro lyžaře a snowboardisty je k dispozici denně lanovka Horní Domky a na Lysou horu, k tomu vleky Kaprun I, II, Zalomený a Montaz. Přepravní kapacita se díky dvěma čtyřsedačkovým lanovkám a 4 vlekům může vyšplhat na úctyhodných 7.500 osob za hodinu. Skiareál na Lysé hoře - Horní Domky je vhodný pro všechny náruživé lyžaře. Vysokohorská Rokytnice láká nejen na skvěle upravené sjezdovky, ale i na kvalitní služby jako je profesionální půjčovna a skiservis, kde se nabízí lyže značky Rossignol a Dynastar nebo lyžařská škola Major ski school. Největším tahákem pro děti je Roky Funpark s mnoha interaktivními prvky jako je třeba Čarovný les.

Ředitel Vít Pražák zve do areálu: „Zima se konečně ukázala přívětivěji a lyžaři mohou využít téměř celé středisko. Ve kondici je oblíbená 3 km modrá sjezdovka. Pro náročnější lyžaře máme otevřený Slalomák. Pro ty nejmenší nabízíme mírné svahy na Kaprunu, kde si mají možnost projet slalom v Čarovném lese plným pohádkových bytostí jako je čarodějnice, sněhulák nebo usmívající se stromeček, atraktivní součástí Funparku je tunel dlouhý 7,5 m a v průměru široký 2 m. Děti do 5 let jezdí ve skiresortu zdarma.“


Nový bufet Kaprun

Samozřejmostí je půjčovna lyžařského vybavení značky Rossignol nebo Dynastar a lyžařská škola Major ski school v odbavovací budově skiareálu, kde lyžaři mohou využít i vyhřívací boxy jako úschovnu. K dispozici je 102 uzamykatelných boxů s elektronickým uzavíráním, různých velikostí (60 menších skříněk pro odložení příručních zavazadel, 35 skříněk pro uložení dvou párů lyží a bot, 7 skříněk pro čtyři páry, velké úložné skříně mají ve výbavě vyhřívání). Návštěvníci areálu se mohou občerstvit v bufetu na Kaprunu, na Zalomeném, u nástupní stanice na Lysou horu a v restauraci Černý potok.

Skipasy jsou k dispozici i online. Návštěvníci mohou využívat zpoplatněné parkoviště P1 a zdarma P2, P3 a P4. Po celé Rokytnice i mezi parkovišti dopravuje lyžaře skibus zdarma. Skiareál je v provozu denně od 8:30 do 16 hodin.

Ohodnoť článek

Štítky rokytnice, skiareál, lyžování, skipasy, funpark

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Skiareál Rokytnice nad Jizerou nabízí dlouhé, široké sjezdovky a pro děti Funpark  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.