Středa, 11. října 2023, 19:47
Pokud máte v mrazáku kuřecí maso, pak zbystřete. Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) přišla s upozorněním ohledně dalšího masa, u něhož laboratorní rozbor prokázal přítomnost bakterií rodu Salmonella Infantis, které jsou původcem...
Čtvrtek, 11. května 2023, 12:00
Slova o tom, že čeští zemědělci lidem zdražují potraviny, razantně odmítá prezident Agrární komory Jan Doležal. V dalším díle seriálu Bez servítků reaguje na výroky prezidenta Svazu obchodu a cestovního ruchu Tomáše Prouzy. „Do cen se promítají ceny...
Pátek, 14. dubna 2023, 11:56
Tuzemské supermarkety nabízí maso z nemocných kuřat. Tvrdí to spolek Obraz - Obránci zvířat, který zveřejnil nový průzkum. Zákazníci podle spolku nemoc poznají podle bílých vláken, která jsou vidět pouhým okem. Důvodem je extrémně rychlý růst u...
Čtvrtek, 3. září 2020, 07:41
Zažívacími problémy může skončit konzumace kuřecích kuliček, před kterými varují inspektoři Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Laboratorní rozbor v nich odhalil přítomnost bakterií salmonely.
Čtvrtek, 12. července 2018, 18:18
Kuřecí prsní řízky jsou nejžádanějším druhem kuřecího masa pro grilování. Díky libovosti a vysokému obsahu svalových bílkovin mají punc zdravého masa. Spotřebitelský časopis dTest poslal do laboratoře 11 vzorků tohoto druhu masa, aby prověřil jejich...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.