Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Soutěž Cena hejtmana za společenskou odpovědnost odstartovala, můžete se přihlašovat

Ocenit takové organizace, které by mohly být příkladem pro ostatní, to je cíl soutěže Cena hejtmana za společenskou odpovědnost. Přihlásit se mohou různé organizace i obce.

Zájemci se mohou přihlašovat až do 15. září. „Cílem je ocenit organizace v Libereckém kraji, které jsou aktivní při naplňování zásad společenské odpovědnosti a mohou být vzorem pro ostatní,“ uvádí mluvčí kraje Filip Trdla.

Do soutěže se mohou zapojit organizace i podnikatelské subjekty a dokonce i obce Libereckého kraje. Soutěž je rozdělena do kategorií. Samostatně budou soutěžit podnikatelské subjekty do 50, 250 zaměstnanců a nad 250 zaměstnanců. Organizace veřejného sektoru jsou rozděleny na obce s rozšířenou působností a ostatní a zbytek organizací veřejného sektoru se dělí na instituce do 50 a nad 50 zaměstnanců.

Bližší informace k soutěži i veškeré potřebné dokumenty k podání přihlášky najdete na webu kraje www.kraj-lbc.cznebo ZDE.

Foto Dominik Svoboda

Štítky soutěž, kraj, cena hejtmana, společenská odpovědnost, Liberecký kraj

Soutěž Cena hejtmana za společenskou odpovědnost odstartovala, můžete se přihlašovat  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.