Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Turnově začne oprava jedné z nejstrmějších ulic. Potrvá dva měsíce

Oprava Durychova, tedy silnice, která patří k nejprudším v Turnově, odstartuje již tuto středu 29. února. Práce potrvají dva měsíce a ulice bude celou dobu většinou uzavřena, přístup budou mít pouze rezidenti.

„Uzavírka ulice je plánovaná do 28. května, samotné práce začnou ve středu 29. března. Jedná se o úplnou uzavírku ulice, ale realizátor stavby se bude snažit v maximální míře umožnit vjezd do ulice v denní době, kdy nebudou probíhat práce, to znamená do 8 hodin ráno a po 16 hodině odpoledne,“ uvedla mluvčí turnovské radnice Marcela Jandová.

V částech, kde bude pracovat technika, stavbou nebude možné projet. Je tedy třeba počítat s tím, že ulice nebude průjezdná po celou dobu rekonstrukce. Ve fázi, kdy bude probíhat pokládka finálních povrchů, bude ulice přechodně zcela uzavřena.

Stavební úpravy místní silnice provádí firma COLAS CZ a celková investice dosáhne více než 6,5 milionu korun. V rámci rekonstrukce dojde k odvodnění a celkové rekonstrukci komunikace v délce 327 metrů.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Turnov

Štítky oprava, silnice, Turnov, Durychov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Turnově začne oprava jedné z nejstrmějších ulic. Potrvá dva měsíce  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.