Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Chtěl pěknou fotku svýho auťáku, tak s ním zaparkoval v městském parku

Dobrý fotograf pro fotku i za plot skočí, mohlo by znít trochu pozměněné české přísloví. Jenže tento případ tomu dodal úplně jiný rozměr. Majitel chtěl hezkou fotku svého auta a neváhal proto porušit ani zákaz.

Podzimní počasí dokáže vykouzlit neskutečné scenérie plné různých barev. Není divu, že právě v tomto období si lidé často nechávají zvěčnit sebe, své blízké, nebo třeba oblíbený majetek. Tak tomu bylo i v tomto případě.

Muž ale zvolil hodně netradiční zázemí pro své focení. „Mnozí lidé si v těchto dnech vybírají pro focení malebný městský park. A podobně uvažoval i majitel vozidla značky BMW,“ uvedla Eva Vlastníková, mluvčí českolipské městské policie.

Zákaz, nezákaz, řidič s autem vjel přímo až do parku. Jenže jeho chování neušlo strážníkům. „Ti přestupek na místě vyřešili blokovou pokutou,“ dodala Vlastníková. Takže poté, co byl řidič o pár fotek bohatší a naopak o pár stovek chudší, z místa odjel.

Foto pixabay.com

Štítky strážníci, auto, zákaz, Českolipsko, BMW

Chtěl pěknou fotku svýho auťáku, tak s ním zaparkoval v městském parku  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.