Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kapr skočil za jízdy ženě do klína, skončila i s autem v betonovém sloupu

Včera odpoledne si dvaašedesátiletá řidička v předvánoční atmosféře vezla domů kapra. Toho si ale nešťastně položila do lavoru na sedadlo spolujezdce. A kapr se asi snažil vybojovat si svobodu odvážným skokem, jenže přistál řidičce v klíně.

Žena před třetí odpolední projížděla obcí Horní Police na Českolipsku, když jí v klíně přistála ryba. Není divu, že se lekla. „Vlivem šoku ztratila kontrolu nad řízením a následně s vozidlem Škoda Felicia vyjela do protisměru,“ popsala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Řidička se v protisměru střetla s dopravní značku a následně nabourala do betonového sloupu. „Kuriózní havárie se bohužel neobešla bez zranění,“ konstatovala Baláková. Řidička tak skončila v nemocnici, kam ji se zlomeninou v oblasti kotníku a s pohmožděným hrudníkem transportoval vrtulník. 

Tento případ by měl být ponaučením pro ostatní řidiče. „Z této  zkušenosti se vážení motoristé poučte a živého vánočního kapra si při transportu vozidlem pořádně zajistěte,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky kapr, vánoce, policie, okres Česká Lípa, Škoda Felicia, Horní Police

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapr skočil za jízdy ženě do klína, skončila i s autem v betonovém sloupu  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.