Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Policie pátrá po muži z psychiatrické léčebny. Odešel neznámo kam, může být agresivní

Policisté se obrací na veřejnost v souvislosti s pohřešováním třiatřicetiletého Josefa Palduse, který odešel z areálu psychiatrické léčebny v Horních Beřkovicích na Litoměřicku.

Původně Českolipák byl naposledy spatřen ve středu v půl jedné odpoledne v areálu zařízení, kde byl hospitalizován. „Doposud se muž nevrátil do nemocničního zařízení a nepodal o sobě ani žádnou zprávu,“ sdělil mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Podle policie se jedná o muže s vážnými psychickými problémy. Pokud ho tak někde uvidíte, rozhodně byste se neměli pokoušet ho zadržet. Mohl by totiž jednat impulzivně a agresivně. „Veškeré informace týkající se pohřešovaného mohou lidé oznámit na nejbližší služebně nebo na lince 158,“ komentoval Robovský.

Informaci o pohřešování obdržela policie dnes v dopoledních hodinách. V době odchodu z areálu léčebny měl muž na sobě světle zelenou reflexní mikinu, černé kalhoty a černo-červenou obuv. Josef Paldus je 175 až 180 cm vysoký, je střední postavy a má hnědé oči. Jeho středně dlouhé vlasy mají taktéž hnědou barvu. Charakteristická je pro něj špatná výslovnost, při řeči zadrhává.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky pohřešovaný, pátrání, policie, Liberecký, Českolipsko, okres Litoměřice, Horní Beřkovice, Josef Paldus, psychiatrická nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Policie pátrá po muži z psychiatrické léčebny. Odešel neznámo kam, může být agresivní  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.