Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Požár bytu v Mimoni si vyžádal jednu oběť. Případ vyšetřuje policie

V Mimoni na Českolipsku došlo k požáru bytu v druhém podlaží domu, jedna osoba zemřela. Okolnosti úmrtí a vzniku požáru vyšetřuje policie.

Policie přijala ve středu krátce po půl třetí hodině odpoledne oznámení o požáru bytu v Mimoni. Byt se nachází v druhém patře domu v ulici J. Fučíka.

Na místo byly povolány jednotky Hasičského záchranného sboru, posádka požár rychle dostala pod kontrolu. „Bohužel byla v místě požářiště nalezena jedna osoba bez známek života. Z důvodu ohledání místa události jsme povolali speciálně vycvičeného psa na vyhledávání akcelerantů hoření,“ uvedl policejní mluvčí Vojtěch Robovský.

Z domu bylo evakuováno osm osob ještě před příjezdem hasičů. Ti požár zlikvidovali dvěma vodními proudy a následně provedli kontrolu objektu i za pomoci výškové techniky. Případ dále vyšetřují kriminalisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Libereckého kraje

Štítky Liberecký kraj, Českolipsko, Mimoň, požár, hasiči, policie, vyšetřování, dům, okres Česká Lípa, Hasičský záchranný sbor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár bytu v Mimoni si vyžádal jednu oběť. Případ vyšetřuje policie  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.