Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Chtěla ukrást cigarety, prodavačku nakopala

Na tento nákup pracovnice prodejny v ulici Na Vršku v Jablonci nad Nisou asi dlouho nezapomene. Za snahu ochránit zboží před ukradením si od pachatelky vysloužila tvrdou odplatu.

Krátce po poledni vstoupila do obchodu třiadvacetiletá žena. Odsud se pokusila bez zaplacení odnést cigarety. Prodavačka se jí v krádeži pokusila zabránit.

„Žena pracovnici strčila a ta spadla na zem. Následně do ní pachatelka ještě několikrát kopla,“ uvedla tisková mluvčí policie Dagmar Sochorová. Útočnice navíc poničila pracovnici brýle a mobilní telefon, a způsobila jí tak škodu ve výši sedm tisíc korun.

Zatímco si agresorka vybíjela svůj vztek z neúspěšné krádeže na prodavačce, její o jedenáct let starší přítel napadl pracovníka ostrahy. „Pracovníka ostrahy kopl do břicha a dvakrát ho udeřil do obličeje,“ dodala Sochorová.

Za svoje činy nyní oba agresoři ponesou odpovědnost. Žena je obviněna ze spáchání trestného činu výtržnictví a poškození cizí věci. Muž čelí podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. V případě odsouzení by mohli za mřížemi strávit i dva roky.

 

Foto Dominik Svoboda

Štítky krádež, napadení, policie, krimi, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Chtěla ukrást cigarety, prodavačku nakopala  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.