Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO: Dívala se na přehazovačku a přišel náraz. Mladá cyklistka vrazila do zaparkované dodávky

Policisté v Plavech řešili dopravní nehodu, při které ve středu po půl páté odpoledne narazila cyklistka do zaparkované dodávky. Při tom se zranila a musela do nemocnice.

„Dvaadvacetiletá cyklistka jela na jízdním kole ve směru od Velkých Hamrů, přičemž se v určitém okamžiku nedívala před sebe a sledovala přehazovačku, což mělo za následek, že narazila do levého zadního roku vozidla Renault Trafic zaparkovaného při pravém okraji vozovky,” uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.




Při tomto střetu s dodávkou mladá cyklistka utrpěla zranění, se kterým byla převezena do jablonecké nemocnice. „Charakter jejího zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,” dodala mluvčí.

Pod vlivem alkoholu nebyla, škoda je asi šest tisíc korun. „Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,” uzavřela Sochorová.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, Plavy, cyklistka, dodávka, nehoda, cyklista, Renault Trafic, Jablonec nad Nisou

FOTO: Dívala se na přehazovačku a přišel náraz. Mladá cyklistka vrazila do zaparkované dodávky  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.