Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kvůli závadě nedal přednost škodovce. Ta se po nárazu převrátila na bok a narazila do domu

Policisté vyšetřují nehodu, ke které došlo v pondělí kolem sedmé hodiny ráno na křižovatce ulic SNP a Jarní. Řidič přijíždějící z vedlejší nedal přednost a došlo ke srážce. Náraz převrátil škodovku z aut na bok, to se zastavilo až o dům.

„Při nehodě utrpěl řidič Škody Fabie zranění, se kterým byl z místa události převezen posádkou Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje do jablonecké nemocnice. Charakter jeho zranění a doba léčení jsou předmětem probíhajícího šetření,“ uvedla mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Řidič volkswagenu na místě podle policistů uplatnil technickou závadu na vozidle jako příčinu dopravní nehody, a proto byl tento vůz převezen k ohledání soudnímu znalci. „Předběžná výše způsobené škody činí částku 250 tisíc korun.  Veškeré okolnosti celé události i nadále šetří policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, nehoda, jablonec, Volkswagen, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Škoda Fabia, dům, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli závadě nedal přednost škodovce. Ta se po nárazu převrátila na bok a narazila do domu  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.