Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž ve tři ráno ničil zaparkovaná auta. Díky svědkyni ho po chvíli zadržela policie

Zatímco většina obyvatel Jablonce nad Nisou v neděli kolem třetí ráno pokojně spala, žena z okna viděla muže, který poškozoval zaparkovaná auta.

Žena tak do ulice Prosečská přivolala policii. „Na místo vyjel psovod a hlídka z Vratislavic, která byla tou dobou v terénu,“ informovala mluvčí policie Dagmar Sochorová.

Díky popisu a fotce oznamovatelky se policistům podařilo pětapadesátiletého pachatele dopadnout jen pár minut po třetí hodině ranní v Liberci v ulici U Šamotky. „Policisté následně zjistili, že poškodil celkem tři zaparkovaná vozidla,“ komentovala Sochorová.

Dotyčný u aut například poškrábal nebo rozbil boční okno, vyhnul kovové lišty či odtrhl zadní stěrač. „Způsobil tak škodu ve výši patnáct a půl tisíc korun,“ dodala mluvčí. Navíc muž ještě vnikl do neuzamčeného vozidla značky VW Golf, zřejmě ale nenašel nic zajímavého, a tak auto opustil, aniž by z něj cokoliv ukradl nebo ho nějak poničil. Nyní je muž podezřelý ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Hrozí mu až jeden rok za mřížemi.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Liberecký, Jablonec, auta, policie, Prosečská, Jablonec nad Nisou, Liberec, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou, Volkswagen Golf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ve tři ráno ničil zaparkovaná auta. Díky svědkyni ho po chvíli zadržela policie  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.