Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zloděj najel do prodejny v Jablonci autem. Našel jen prázdnou kasu

V Jablonci nad Nisou došlo k nevydařené loupeži. Pachatel zřejmě najel autem do dveří prodejny s autodíly, poté chtěl ukrást peníze z kasy. K jeho překvapení však byla téměř prázdná a lupiče zadržela policie.

Incident se stal v noci na čtvrtek po druhé hodině ranní. „Policisté na lince 158 přijali oznámení o vloupání do prodejny s autodíly v Jablonci nad Nisou. Na místo ihned vyjely policejní hlídky, které zjistily, že pachatel pravděpodobně najel s vozidlem do vstupních dveří do prodejny," uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová

Lupič vzal z pokladny kasičku s penězi, našel v ní však pouze třicet korun a ještě v prodejně ji zahodil. Podle prvotního šetření policistů dotyčný nic neodcizil. Způsobil však škodu na dvěřích prodejny ve výši 50 000 korun.

„Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou, kteří nyní celý případ šetří, již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež ve stádiu pokusu a trestného činu poškození cizí věci," uvedla mluvčí. Zloději nyní hrozí až dva roky za mřížemi.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky Jablonec nad Nisou, policie, zloděj, vyšetřování, kráděž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj najel do prodejny v Jablonci autem. Našel jen prázdnou kasu  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.