Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tři zákazy řízení, alkohol a drogy. Muž v Jablonci nad Nisou stejně usedl za volant

Muž v Jablonci nad Nisou měl hned několik důvodů, proč by neměl řídit auto. Nic z toho však nebral v potaz, policisté jej naštěstí zadrželi. Teď mu hrozí dva roky za mřížemi.

Pětatřicetiletý řidič se trestného činu dopustil v neděli 18. září. Krátce po třetí hodině ranní jej na Horním náměstí v Jablonci kontrolovala policejní hlídka u řízení motorového vozidla škoda Scala. „Provedenou kontrolou policisté zjistili, že tento muž má v současné době vysloveny tři platné zákazy řízení motorových vozidel – Okresním soudem v Jičíně, Magistrátem města Jablonec nad Nisou a Okresním soudem v Jablonci nad Nisou,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová s tím, že poslední ze zákazů končí dotyčnému až v roce 2025.

Policisté ohalili, že byl pachatel pod vlivem alkoholu, naměřili mu hodnotu 0,18 promile. To ale nebylo všechno. „Orientační test na přítomnost omamných a psychotropních látek byl pozitivní na Ampfetamin/Metamfetamin,“ doplnila mluvčí.

Muži včera policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Hrozí mu tak až dva roky odnětí svobody.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Drbna archiv

Štítky Jablonec nad Nisou, policie, řidič, alkohol, drogy, Scala, Jičín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři zákazy řízení, alkohol a drogy. Muž v Jablonci nad Nisou stejně usedl za volant  |  Jablonecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.