Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Koňské postroje, lyžařské a rybářské vybavení, zloděj bral doslova vše

Případ nenechavého zloděje, který kradl doslova vše, co viděl, řešili policisté z Liberce. Své činnosti, při které si přišel i na velmi zajímavé kousky, si užíval až do konce září. Tehdy však spadla klec.

Během sedmi měsíců stihl krást na dvanácti místech po celém Liberci a způsobit škodu více než 100 tisíc korun. Že by byl tento sedmadvacetiletý muž vybíravý, se rozhodně říct nedá. Nepohrdl naftou, benzínem, ale ani oblečením nebo potravinami. Kradl opravdu vše.

„Pachatel kradl pohonné hmoty z odstavených nákladních vozidel, ale také vnikal do kůlen, garáží, a dokonce i do rodinného domu,“ uvedl tiskový mluvčí policie Vojtěch Robovský. Z více než deseti míst si tak zloděj postupně odnesl mimo jiné různý alkohol, vybavení na lyže nebo rybaření. „Zajímavým úlovkem jsou části koňských postrojů,“ dodal Robovský.

Zloděj zkrátka sáhl po všem, co se dalo nějak zpeněžit. Jeho řádění ale přerušili 25. září policisté. „Muž se následně ke svým činům doznal,“ vysvětlil mluvčí. Za přečiny krádež, poškození cizí věci a porušování domovní svobody mu hrozí odnětí svobody ve výši jeden rok až pět let.

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, krimi, policie, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koňské postroje, lyžařské a rybářské vybavení, zloděj bral doslova vše  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.