Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Za desítkami lyží po Liberci stojí Skiareál Ještěd. Netradiční seznamka odmění nálezce skipasy

Od úterní noci, kdy se po Liberci objevily podivné lyže s QR kódem a odkazem na Seznamku pro lyžaře, nebylo jasné, kdo za akcí stojí. Nyní je jasno. Lyže na různá místa po Liberci umístil Skiareál Ještěd.

Tajemný odpočet skončil a nyní se lidé, kteří si lyži odnesli domů, konečně dozvědí, v čem celá netradiční akce spočívá. „Každý nálezce obdrží půldenní skipas na Ještěd,“ sdělil ředitel skiareálu Jakub Hanuš. Tím ale sranda nekončí, právě naopak.

Všechny informace o speciální seznamce pro lyže a lyžaře najdete na stránce seznamkaprolyze.cz

Kdo si dá tu práci a najde ke své lyži s mužským nebo ženským symbolem ideální druhou do páru, čeká ho skipas celodenní. V případě, že se šťastným nálezcům podaří najít ke své lyži pár, mohou získat dokonce skipas na celý den lyžování. Na Facebooku je již kvůli tomu vytvořena skupina Seznamka pro lyže, kde lidé hledají ke své lyži druhou do páru,“ komentoval Hanuš.

Někdo rozházel po Liberci lyže s QR kódem. Na vandaly to ale nevypadá

Během noci nebo nad ránem se v ulicích Liberce objevily lyže. Několik čtenářům nám již poslalo své fotky a my jednu lyži našli i nedaleko redakce. Kdo za nimi ale stojí?

Sranda i dárek v jednom

V předvánočním čase chce touto netradiční formou skiareál Liberečáky pobavit a rozdat mezi ně 200 skipasů. Věříme, že se letošní sezónu na Ještědu podaří i díky seznamce úspěšně odstartovat,“ dodal ředitel.

Letos bude také k dispozici unikátní emise tříletých skipasů, které budou k dispozici pouze letos a speciálně i jako vánoční voucher, aby mohla 3letá lyžovačka udělat radost i pod vánočním stromkem.

Právě poslední přípravy na nadcházející sezónu probíhají v těchto dnech na Ještědu. Ta nabídne lyžovačku na bezpečnějších a širších sjezdovkách i na úplně nové páteřní sjezdovce Nová Skalka.

???? SEZNAMKA PRO LYŽE - Jdeme s pravdou ven! ???? DATING SITE FOR SKIS - Yes, it's us! [more in EN below] Nešlo si...

Zveřejnil(a) Ještěd - Hory za rohem dne Středa 16. prosince 2020

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky Liberecký, Liberec, skiareál, Ještěd, lyže, skipas, seznamka, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ivana Lehká

V době, kdy se po Liberci povaluje až neskutečné množství různých odpadků a bohužel často i různých nepotřebných předmětů volně odložených v jakékoliv vzdálenosti od jakéhokoliv koše (rozbitý nábytek, špinavé matrace, nepotřebné elektro, pneumatiky!...). Tak mě ani nenapadlo si prohlížet odhozenou lyži (a to jsme našli se synem 2). A jen jsme se smutně zamýšleli nad tím, proč město dopustí takový nepořádek ve městě ????-jakoby nestačil ten současný...Dle mého názoru spíše smutná marketingová akce nežli vtipný vánoční dárek..(Nebo si opravdu někdo, kdo o akci dopředu nevěděl, vezme domů jednu starou cizí lyži, kterou našel pohozenou na ulici ?!?!)

Pátek, 18. prosince 2020, 23:06Odpovědět

Josef Kotalík

"Jasno" samozřejmě bylo hned, ale chápu, že to by asi nebylo fajn to "odhalovat", holt zákazník zaplatil, tak reklama musí být. Ikdyž nemá na slušnou reklamku tak si to musí na FB vlastník propagovat sám, a když se na to přijde, tak s pomocí fake účtů. Hnus, ale ne že bych od TMR čekal něco víc :D

Čtvrtek, 17. prosince 2020, 08:57Odpovědět

Josef Kotalík

Kde jsou ty časy, kdy byly tyhle články aspoň označované "Komerční obsah".

Čtvrtek, 17. prosince 2020, 08:55Odpovědět

Za desítkami lyží po Liberci stojí Skiareál Ještěd. Netradiční seznamka odmění nálezce skipasy  |  Liberecko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.