Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Motorkáři s pistolí přepadli sázkovou kancelář. Pátrá po nich policie

Policisté pátrá po dvojici mužů, kteří ve čtvrtek 30. září přepadli sázkovou kancelář Tipsport v Turnově a odnesli si lup v řádu několika desítek tisíc korun. Z místa činu ujeli na červené motorce.

Krátce po třetí hodině odpoledne vešel do sázkové kanceláře v Palackého ulici muž s motorkářskou přilbou na hlavě. „Bez pozdravu požádal o zapůjčení propisovací tužky, se kterou hned odešel ven. Vzápětí ji přišel vrátit a svižným krokem kancelář zase opustil,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Během chvilky byl muž zpátky i se svým komplicem. Na zaměstnankyni kanceláře namířil pistoli a křičel, aby mu dala tržbu. Žena ze strachu o svůj život tak učinila. Maskovaní muži i s lupem sázkovou kancelář opustili, aniž by prodavačce ublížili a z místa činu odjeli na cestovním motocyklu červené barvy směrem ke kruhovému objezdu, který spojuje ulice Bezručova a Nádražní, komentovala Baláková.

Policie pátrá po mužích, kteří jsou vysocí 165 centimetrů a 180 až 190 centimetrů. Oba na sobě měli během loupeže tmavou bundu a kalhoty. Kromě přilby měli na obličeji šátky. Podle dostupných informací oba mluvili česky bez přízvuku.

Muže ujíždějící na červeném motocyklu zaznamenaly kamery. Policisté žádají řidiče, kteří disponují palubní kamerou a podařilo se jim podezřelé osoby na motocyklu zachytit, aby se ozvali prostřednictvím linky 158. „Současně žádáme všechny ostatní svědky, kteří si červeného motocyklu a jeho posádky všimli, aby nás o tom neprodleně informovali,“ zdůraznila mluvčí.

Na takové motorce zřejmě pachatelé ujeli z místa činu. Mělo by se jednat o motocykl značky Aprilia Pegaso.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Liberecký, Turnov, policie, loupež, sázková kancelář, místo činu, motocykl, Tipsport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motorkáři s pistolí přepadli sázkovou kancelář. Pátrá po nich policie  |  Semilsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.