Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pohřešuje se mladík ze Smržovky. Rodina má obavy o jeho zdraví

Policie pátrá po pohřešovaném šestadvacetiletém muži ze Smržovky a žádá veřejnost o spolupráci. Mladíka jeho matka naposledy viděla 4. února a od té doby se neozývá. Rodina má obavy o jeho zdraví.

Pohřešovaného Michala Hajdu naposledy osobně viděla jeho matka v místě jeho bydliště ve Smržovce, když u něj byla v neděli 4. února na návštěvě. Policii oznámila jeho pohřešování 8. února.

Matka má o syna obavy, neboť se bojí, že by mohl být ve špatném zdravotním stavu a nikde se jí ho nepodařilo zkontaktovat. Pohřešovaný je nekontaktní, v bytě zůstala osamocená jeho kočka,“ popsala mluvčí Policie ČR Dagmar Sochorová.

Mladík je velkým fandou fotbalu, a to zejména FK Jablonec nad Nisou a dále fandí českému národnímu týmu.

Do současné doby se pohřešovaný domů nevrátil a nikomu o sobě nepodal ani žádnou zprávu. Policistům se provedenými šetřeními nepodařilo pohřešovaného vypátrat. Pokud má někdo jakékoliv informace k výskytu či pobytu pohřešovaného mladého muže, ať je sdělí policistům na kterékoliv služebně nebo telefonicky na bezplatné lince 158,“ žádá mluvčí.

Zveřejněná fotografie pohřešovaného je z března 2019. Mladík je vysoký asi 160 centimetrů, je hubené postavy a má hnědé vlnité vlasy a hnědé oči. Co má na sobě není známo.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, pohřešovaný, Smržovka, Jablonecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohřešuje se mladík ze Smržovky. Rodina má obavy o jeho zdraví  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.