Počasí dnes12 °C, zítra9 °C
Středa 2. října 2024  |  Svátek má Olívie / Oliver
Bez reklam

Doprava

Klášterní ulice je po půl roce opět průjezdná. Vrátí se sem i městské autobusy

Od března byla na dlouhých šest měsíců uzavřena Klášterní ulice v Liberci. Omezení skončilo ve čtvrtek večer, ulice už je tak normálně průjezdná. V sobotu se sem také vrátí autobusy MHD.

Nové autobusy na Liberecku budou vybaveny klimatizací i nezávislým topením

ČSAD Liberec postupně modernizuje svůj vozový park a nyní ho rozšířilo třináct nových autobusů. Ve vozech za víc než 56 milionů korun bude klimatizace a budou navíc nízkopodlažní.

Dopravu v centru Liberce zablokovala nehoda. V Náchodské u parkovacího domu havarovalo auto

Krátce po třinácté hodině došlo v centru Liberce k dopravní nehodě. V Náchodské ulici, nedaleko parkovacího domu, havarovalo SUV. Při nehodě se zranil jeden člověk.

Jízdenku u řidiče si od zítřka v Liberci nekoupíte

Liberecký dopravní podnik (DPMLJ) zavede od úterý další hygienická opatření ve vozidlech městské hromadné dopravy (MHD) kvůli snížení rizika šíření koronaviru. Cestující si nebudou moci koupit jízdenku u řidiče a v autobusech ani nastoupit či...

Andělská Hora o jedinou autobusovou zastávku nepřijde. Problém vyřešily speciální autobusy

Dlouhou dobu muselo město Chrastava čelit problémům souvisejícím s železničním přejezdem. Kvůli špatnému sklonu dělal problém malým automobilům stejně jako autobusům. Teď se ale zdá, že je problém konečně vyřešen.

Ať je celý školní rok bez karambolů. Děti se vrátily do škol i do silničního provozu

Téměř před měsícem se po letních prázdninách do školních lavic vrátili nejmladší účastníci silničního provozu. V září proběhlo mnoho aktivit věnující se prevenci. Policisté společně s Týmem silniční bezpečnosti nabádají i nadále motoristy, aby...

Dopravní podnik nasadí do provozu deset nových kloubových autobusů na zemní plyn

Liberecký dopravní podnik od pondělí začne postupně nasazovat do provozu deset nových kloubových autobusů s pohonem na stlačený zemní plyn (CNG). Nahradí vozidla stará 15 až 20 let, navíc jsou nízkopodlažní a mnohem lépe vybavená, informoval...

Kraj se s ČSAD Česká Lípa nedohodl na odkupu akcií. Dopravu bude řešit nové zastupitelstvo

Zatím není jasné, jak bude zajišťována autobusová doprava na Českolipsku. Dlouhodobé jednání kraje s ČSAD Česká Lípa skončilo neúspěšně. Kraj tak nakonec akcie tohoto dopravce neodkoupí.

Na mostě nad pětatřicítkou mezi Turnovem a Libercem se převrátil přívěs. Obsah se vysypal na silnici

Neobvyklou nehodu vyšetřuje policie. Došlo k ní na mostě přes silnici 35, tedy na hlavním tahu mezi Turnovem a Libercem v paceřickém kopci. Traktoru se přímo na mostě převrátil přívěs s kukuřičnou řezankou, která se vysypala u na pětatřicítku. Most...

Končí část omezení na výpadovce z Liberce. Rekonstrukce silnice 35 pokračuje v Chrastavě

Dlouhé týdny museli řidiči vydržet omezení na silnici 35 u Stráže nad Nisou. To nyní skončilo, řidiči tak mohou jezdit po opravené silnici. Dlouho jim ale radost po vyjetí z Liberce nevydrží, omezení pokračují mezi Chrastavou a Bílým Kostelem.

Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.