Počasí dnes20 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Opravy mostu v Jablonci zastaví vlaky na začátku května a června

Dopravu v Jablonci nad Nisou komplikuje od poloviny dubna plánovaná rekonstrukce mostu na silnici I/65, v ulici U Balvanu. Silničáři tady opravují most přes železnici, kdy je jízdní pás ve směru do centra zcela uzavřen a auta jezdí po objízdných trasách. Opravy na nějaký čas zastaví také vlaky.

„Během stavebních prací dojde ke dvěma výlukám na trati s náhradní autobusovou dopravou Jablonec nad Nisou – Smržovka, a to od 1. do 11. května z důvodu demolice konstrukce a 5. až 9. června, kdy bude probíhat osazení nosníků,“ informovala mluvčí Ředitelství silnic a dálnic Libereckého kraje Dana Zikešová.

Práce na opravě mostu v Jablonci nad Nisou potrvají do konce srpna. V rámci stavebních prací dojde k demolici y výstavbě pravé části mostu, v jízdním pás směrem do centra. Druhá část mostu není v tak špatném stavu, aby byla nutná jeho výměna. Stavba je koordinována společně se statutárním městem Jablonec nad Nisou, které bude současně za této výluky na železniční trati opravovat své dva mosty vedoucí přes tuto trať. Stavba přijde na necelých 18 milionů korun a provádí ji společnost Eurovia CS.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ŘSD LK

Štítky doprava, opravy, železnice, výluka, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravy mostu v Jablonci zastaví vlaky na začátku května a června  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.