Počasí dnes10 °C, zítra11 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Silnice na severu Čech jsou s opatrností sjízdné, místy jsou mlhy

Silnice na severu Čech jsou s opatrností sjízdné, sníh je na horských silnicích a mokré mohou namrzat. Místy jsou mlhy. V noci teploty na některých místech Libereckého a Ústeckého kraje klesly pod minus pět stupňů Celsia, vyplývá z informací na webech silničářů a meteorologů.

Na silnicích nižších tříd v Jizerských horách je zledovatělá vrstva krytá posypem, v Krkonoších na Semilsku ujetá vrstva a v Krušných horách zbytky rozbředlého sněhu. Zvýšenou opatrnost doporučují silničáři i na D8, vozovka je po chemickém ošetření mokrá. Vlhké nebo mokré jsou i některé silnice na Jablonecku, Semilsku, místy na Liberecku, na Teplicku či v Ústí nad Labem.

Podle předpovědi by přes den mělo být zataženo až oblačno, později během dne místy až polojasno. Ojediněle může slabě sněžit na horách a ojediněle se mohou vyskytovat mrznoucí mlhy. Nejvyšší denní teploty budou mezi třemi a minus jedním stupněm Celsia, na horách zůstanou pod nulou.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Liberec, Liberecký kraj, sníh, Silnice LK, sjízdnost, Česko, silnice, Ústecký kraj, okres Semily, Krušné hory, Krkonoše, Jizerské hory, okres Jablonec nad Nisou, Ústí nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silnice na severu Čech jsou s opatrností sjízdné, místy jsou mlhy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.