Počasí dnes19 °C, zítra17 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Vydatné sněžení zkomplikovalo dopravu, policie hlásí několik dopravních nehod napříč celým krajem

V Libereckém kraji napadlo od včerejšího večera místy i přes dvacet centimetrů sněhu. Vydatné sněžení ve spojení s teplotami kolem nuly zkomplikovalo dopravu hned na několika místech. Policisté hlásí několik nehod napříč celým krajem, jinde zas dopravu blokuje zledovatělá silnice.

Většina hlavních tahů byla dnes kolem poledne sjízdná se zvýšenou opatrností. Ledovku hlásí silničáři například z Vítkovic na Semilsku, z tahu mezi Hrádkem nad Nisou a Bílým Kostelem nad Nisou a také na vedlejších silnicích v horských polohách. Tam na silnici leží i několik centimetrů rozježděného sněhu.

Provoz blokuje několik dopravních nehod. Před jedenáctou hodinou dopolední se střetla dvě auta na Husově ulici v Liberci, další řidič havaroval v ten samý čas v Bílém Kostele nad Nisou a o čtvrt hodiny později došlo ke střetu dvou osobních automobilů v Turnovské ulici v Jablonci nad Nisou. Před polednem se uzavřela také silnice v Držkově, kde havaroval nákladní automobil, který musí těžká technika vyprostit. Další lehké nehody jsou hlášeny z Rychnova u Jablonce nad Nisou i Rokytnice nad Jizerou.

Zimní počasí se ale na Liberecku nejspíš dlouho nezdrží. V příštím týdnu se bude rtuť teploměru podle krátkodobé předpovědi počasí nejprve pohybovat přes den od minus dvou do plus dvou stupňů. Postupně ale budou denní teploty mírně stoupat, takže již od středy se nedostanou pod nulu. Od pátku 22. prosince až do Štědrého dne bude přes den nula až pět stupňů. 

Štítky Liberec, Liberecký kraj, sníh, Silnice LK, nehoda, policie, doprava, silnice, Bílý Kostel nad Nisou, okres Semily, Hrádek nad Nisou, Vítkovice, Štědrý den, Jablonec nad Nisou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vydatné sněžení zkomplikovalo dopravu, policie hlásí několik dopravních nehod napříč celým krajem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.