Počasí dnes16 °C, zítra20 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Vrkoslavickou ulicí v Jablonci neprojedete. Důvodem je pokládání asfaltu

Od pondělí 28. května do čtvrtka 31. května bude z důvodu asfaltování povrchu neprůjezdná Vrkoslavická ulice. Mělo by se jednat o finální tečku rozsáhlé rekonstrukce.

„Ulice Vrkoslavická bude zcela uzavřená už od pondělního rána a až do čtvrtečního večera. Na objízdnou trasu bude také odkloněná pravidelná linka MHD včetně zastávek, a to ve stejném režimu jako při loňské stavbě,“ říká náměstek primátora Lukáš Pleticha. Informace o umístěných zastávkách a odkloněné trasy MHD jsou k vidění v autobusech.

Rekonstrukce

Stavební práce v této frekventované ulici probíhaly od července do listopadu již loňského roku a přišly na 8,5 milionu korun. Byla vybudována nová dešťová kanalizace či chodník se zábradlím.

V tomto týdnu se ještě položí zmiňovaný asfaltobetonový povrch a bude hotovo. „Hlavním důvodem, proč jsme s pokládkou čekali až na jarní sezonu, bylo zamezit případné trhliny či nerovnosti nového povrchu vozovky, které by mohly vzniknout přes zimní období,“ konstatuje Radka Poprová z oddělení investiční výstavby jabloneckého magistrátu.

Foto město Jablonec nad Nisou

Štítky Jablonec nad Nisou, Vrkoslavická ulice, uzavírka, Jablonec, Lukáš Pleticha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vrkoslavickou ulicí v Jablonci neprojedete. Důvodem je pokládání asfaltu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.