Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mezi Mimoní a Zákupy dojde na začátku června k výluce, vlaky pět dní nepojedou

V úseku Mimoň – Zákupy od 3. do 7. června nepojedou žádné vlakové spoje. Nepřetržitou výluku si vyžádá plánovaná rekonstrukce propustku.

Vlaky nepojedou konkrétně od 3. června od 7:55 až do 7. června do 17:55. „Během oprav propustku budou všechny vlaky nahrazeny náhradní autobusovou dopravou,“ uvedl za České dráhy Jiří Holub.

Náhradní autobusy přepraví cestující na trase z Mimoně do České Lípy a zpět. „Vlaky mohou navýšit zpoždění přibližně o 5 až 10 minut,“ upozornil Holub. Náhradní autobusy budou zastavovat v Mimoni v Nádražní ulici před staniční budovou, v Zákupech v části Božíkov na autobusové zastávce Zákupy, Božíkov, žel. st. dále v obci Vlčí Důl – Dobranov na autobusové zastávce Česká Lípa, Dobranov, hl. sil.a v České Lípě před novou staniční budovou na hlavním nádraží.

Zároveň musí cestující počítat s tím, že v tomto úseku nebudou zajištěny služby uvedené v jízdním řádu jako je zajištění vozu vhodného pro přepravu osob na vozíku, přeprava spoluzavazadel nebo úschovna během přepravy.

Foto Policie ČR

Štítky výluka, SŽDC, vlak, Českolipsko, Mimoň, Zákupy, Jiří Holub, Česká Lípa, České dráhy, Božíkov, Dobranov, Vlčí Důl

Mezi Mimoní a Zákupy dojde na začátku června k výluce, vlaky pět dní nepojedou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.