Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Další omezení u Rádelského mlýna. Sjezd na Jablonec se na dlouhé měsíce uzavírá

S dvoutýdenním zpožděním dnes v 18 hodin začíná uzavírka sjezdu z mimoúrovňové křižovatky Rádelský mlýn ve směru na Jablonec. Ta potrvá až do listopadu příštího roku. Provoz na silnici I/35 mezi Libercem a Turnovem povede dál ve střídavém režimu dvou a jednoho jízdního pruhu — na Liberec ve dvou, na Turnov v jednom.

Dopravní omezení potrvá do konce listopadu roku 2021. „Původně měla být úplná uzavírka silnice na Jablonec nad Nisou začít již 30. března, avšak na základě rozhodnutí jednoho ze zhotovitelů stavby v souvislosti se šířením viru COVID 19 se její termín posunul na 14. duben,“ vysvětlil Jan Čáp, vedoucí odboru dopravy Krajského úřadu Libereckého kraje.

Řidiči musí využívat objízdných tras přes Liberec, Pěnčín a Železný Brod. Řidiči osobních aut mohou jezdit také po staré silnici přes Záskalí. Tuto trasu ale nemohou využívat nákladní auta. „Dojde k omezení tranzitní nákladní dopravy nad 12 tun na této silnici,“ prohlásil Jan Sviták, náměstek hejtmana pro resort dopravy, investic a veřejných zakázek.

Úplná uzavírka silnice I/65 na Rádelském mlýnu citelně zasáhne i veřejnou linkovou dopravu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Liberecký kraj

Štítky Rádelský mlýn, doprava, omezení, rádelák, silnice, mlýn, Jablonec nad Nisou, Liberec, Turnov, Jan Sviták, Liberecký kraj, Pěnčín, Železný Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další omezení u Rádelského mlýna. Sjezd na Jablonec se na dlouhé měsíce uzavírá  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.