Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Do 26. května probíhá výluka na železniční trati mezi Libercem, Turnovem a Semily

Až do úterý 26. května bude probíhat výluka na trati 030 z Liberce do Jaroměře. Výluka se týká zejména úseku z Hodkovic do Turnova.

„Ve vybrané dny bude výluka probíhat až do Semil nebo naopak již od Liberce,“ informovala Irena Líbalová za městský úřad Hodkovice nad Mohelkou. Dotčené vlakové spoje budou nahrazeny autobusovou dopravou. „To se týká jak osobních vlaků, tak rychlíků na trase Pardubice – Liberec,“ sdělila Líbalová.

Od 18. do 23. května také bude uzavřen přejezd v Doubí u Turnova. Výluka se dotkne také dopravy v Rychnově. I zde budou vlaky nahrazeny autobusy. „Časy odjezdů ze stanice Rychnov u Jablonce nad Nisou budou upraveny,“ sdělila mluvčí jabloneckého magistrátu Jana Fričová.

Ranní spoj bude ve směru na Turnov odjíždět již ve 4 hodiny. Z toho důvodu se také mění od zítřka do konce výluky odjezd linky č. 101 z Janovské do Rychnova. „Spoj bude odjíždět místo ve 3.45 hod. již ve 3.29 hod. Příjezd do Rychnova bude ve 3.55 hod,“ dodala Fričová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ČD

Štítky výluka, železnice, Liberecký, vlak, Liberec, Turnov, Semily, Hodkovice nad Mohelkou, Rychnov u Jablonce nad Nisou, Jaroměř, Pardubice, Doubí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do 26. května probíhá výluka na železniční trati mezi Libercem, Turnovem a Semily  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.