Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ranní nehoda u Frýdlantu uzavřela silnici. Auto se převrátilo na střechu

, aktualizováno 19. září 2022, 9:45

Dnes ráno vyjížděli hasiči do Nové Vsi u Frýdlantu k dopravní nehodě, při níž se zranili dva lidé. Komunikace musela být uzavřena. Nejde o jedinou nehodu, policie už řešila střet vozidel na průtahu Libercem i u Cvikova.

K nehodě došlo na 195. kilometru silnice I/13 z Liberce na Frýdlant. V části obce Nová Ves se převrátilo osobní vozidlo na střechu. Podle policejní mluvčí Vladimíry Šrýtrové byla nehoda na operační středisko nahlášena krátce před 06:30. Řidič opelu zřejmě nezvládl jízdu a skončil na střeše uprostřed silnice, z vozu jeho i spolujezdkyni museli vyprostit hasiči. „Oba utrpěli lehčí zranění, převezeni byli na traumacentrum liberecké nemocnice," doplnil mluvčí Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michael Georgiev.

Po deváté hodině ukončili hasiči na místě činnost a silnice už je průjezdná. Dopravu zkomplikovala také nehoda v Kunraticích u Cvikova, kde podle policie došlo k řetězové havárii čtyř vozidel. Na nájezdu na průtah Libercem se zase střetla dvě auta, nikdo se naštěstí nezranil.

V Libereckém kraji se dnes ráno výrazně ochladilo, na některých místech naměřily podle údajů z meteorologických stanic teploměry i méně než tři stupně Celsia, silnice jsou navíc většinou mokré, motoristé by proto měli být opatrní. Mimo silnici skončilo ráno osobní auto u Bozkova na Semilsku, traktoru na silnici se nevyhnulo osobní auto u Koberov na Jablonecku.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky Liberecký kraj, doprava, nehoda, Frýdlant, Liberec, policie, záchranná služba, silnice, havárie, střecha, Nová Ves, Cvikov, Opel, Krajská nemocnice Liberec, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ranní nehoda u Frýdlantu uzavřela silnici. Auto se převrátilo na střechu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.