Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Halloweenský maškarní bál, stezka odvahy i loutkové divadlo

Na tento víkend nepřipadají jen Dušičky, ale také celá řada zajímavých akcí. Můžete si tak vybrat, zda chcete vyrazit do přírody nebo zůstat ve městě.

Zítra dopoledne můžete s dětmi vyrazit na loutkovou komedii K šípku s Růženkou, kterou od 10 hodin uvede Naivní divadlo. Můžete se těšit na originální zpracování známé pohádky.

Na sobotní večer si Sbor dobrovolných hasičů Předlánce připravil Strašidelný les s různými bytostmi. Od 18 hodin tak můžete se svými ratolestmi prověřit svou odvahu. Určitě to není nic pro ustrašence.

Nejlepší čeští tanečníci v hip hopu a disco dance se utkají v jablonecké Městské hale v rámci soutěže Czech Dance Masters Cup. Podpořit je můžete zítra od 8:30.

Chcete s dětmi oslavit Halloween? Pak si nenechte ujít sobotní Halloweenský maškarní bál v Mateřském centru Jablíčko v Jablonci nad Nisou. Pro děti je připraven karneval plný hudby, tance i tomboly. Akce začíná v 16 hodin.

Pokud chcete strávit sobotní den na čerstvém vzduchu, můžete pomoci vysazovat jizerskohorské sazeničky na Ještědském hřebeni. Akci Dny v Nové pralese pro děti a (pra)rodiče pořádá Čmelák - Společnost přátel přírody. Přidat se k ostatním dobrovolníkům můžete od 10 do 16 hodin. Místo konání naleznete, když se od chaty na Pláních pod Ještědem vydáte směrem k Pomníku tábora lidu. Pracovní pomůcky naleznete na místě.

Neděle je jako stvořená pro pohádku. Za tou můžete vyrazit do vratislavických desítek, kde můžete vidět hned čtyři pohádky v jedné. Představení Měla babka čtyři jabka v sobě totiž ukrývá hned čtyři příběhy - O kobížkovi, O dědečkovi a kožíšku, O zlé koze a O velké řepě. Představení určené těm nejmenším začíná v 10 hodin.

 

Foto torange.us

Štítky kultura, kulturní přehled, tipy na víkend, akce, Dušičky, loutkové divadlo, pohádka, Halloween, sbor dobrovolných hasičů, Naivní divadlo, Předlánce, příroda, Jablonec nad Nisou

TIPY NA VÍKEND: Halloweenský maškarní bál, stezka odvahy i loutkové divadlo  |  Kultura  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.