Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Ve vratislavickém Domově pro seniory nově najdete i příjemnou cukrárnu

Domov pro seniory se nově může pochlubit cukrárnou, která nabídne oživení nejen klientům Domova, ale i široké veřejnosti, která sem může zavítat.

Smlsnout si s kamarádkou na dortíku nebo při procházce s kočárkem zavítat na kávičku... To nabízí nová cukrárna Za plotem otevřená v Domově pro seniory ve Vratislavicích. Zdejší prostory si užijí nejen lidé, kteří zamíří na návštěvu za svými blízkými, ale i lidé z okolí a hlavně oslavenci z řad zdejších seniorů. 

„Jednou do měsíce zde pořádáme kolektivní oslavu narozenin našich uživatelů, kteří je mají zrovna v daný měsíc,“ uvedla ředitelka Domova Eva Stehlíková. Ta také prozradila, že to není poprvé, co tu cukrárna je. Dříve na tomto místě byla, ale bohužel výdělky nebyly dostatečné. Podle Stehlíkové by mohla pomoci nové cukrářce výroba domácích dortů na zakázku, které se věnuje.

Cukrárna se nachází přímo v areálu Domova a nabízí příjemné posezení i dětský koutek. A už zde proběhla i první oslava narozenin pěti klientů. Dokonce i zdejším seniorům se šikovná cukrářka dokáže přizpůsobit a vykouzlit dietní dort s umělým sladidlem.

Foto dsvratislavice.cz

Štítky cukrárna, senioři, Vratislavice nad Nisou, domov pro seniory, domov, Eva Stehlíková, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Ve vratislavickém Domově pro seniory nově najdete i příjemnou cukrárnu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.