Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt vstupuje do Liberce. Jídlo doveze do půl hodiny od objednání

PR článek

Finský technologický start-up na doporučování jídla nadále rozšiřuje působení a nabízí své služby již v šestém městě v Česku. Nově tak bude rozvážet nejen v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni ale také v Liberci. To vše s průměrným doručením do 30 minut.

„V Liberci najdete skvělou mezinárodní kuchyni, českou klasiku, ale i osobitá bistra a kavárny, přičemž potenciál tohoto města neustále roste. Jsme proto rádi, že máme možnost oslovit liberecké podniky a zákazníky, a nabídnout jim naše služby,” řekl generální ředitel Woltu v České republice Jan Foret.

Liberečtí tak aktuálně na Woltu najdou široký výběr z padesátky zapojených restaurací a podniků – od snídaně přes obědové menu, večeře až po dobroty k zakousnutí. Zákazníci se mohou těšit na to nejlepší z mezinárodních řetězců jako je McDonald’s, KFC, Burger King, Bageterie Boulevard, Pizza Hut, ale také Starbucks a Costa Coffee. Milovníci asijské kuchyně zase ocení sushi z restaurace Sakura´s či nabídku autentického vietnamského bistra Street Pho. Týdenní menu, ale i jedinečné burgery a tacos nabídne Organza Cafe, českou kuchyni zase Radniční sklípek.

Wolt hledá kurýry do zbrusu nového libereckého týmu, staňte se jedním z nich!

Hledáte práci, ve které budete sami sobě pánem, slušně vám vydělá a ještě uděláte radost lidem ve vašem okolí? Řešení je snadné – staňte se partnerským kurýrem Woltu a rozvážejte po Liberci to nejlepší jídlo z místních podniků!

Jídlo přede dveřmi do půl hodiny od objednání

Kurýři doručí objednávku domů, či do práce, přičemž cena za doručení bude začínat na 29 Kč. Lhůta doručení se stejně jako v jiných městech pohybuje kolem 30 minut od jejího zadání – včetně času na samotnou přípravu jídla. Objednávat lze přes internetové stránky Woltu nebo jednoduchou aplikaci, která v průběhu doručování například umožňuje sledování pozice kurýrů na mapě. Vzhledem k aktuální situaci společnost zavedla také možnost bezkontaktního předání objednávky.

„Bezkontaktní doručení je nyní na Woltu přednastaveným způsobem doručení. Znamená to, že náš partnerský kurýr jídlo doručí před dveře nebo vchod, kdy aplikace zákazníka upozorní, že jídlo bylo doručeno. Snažíme se tak chránit kurýry i zákazníky,” vysvětlil Foret.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Wolt

Štítky wolt, Liberec, rozvoz jídla, jídlo, Česko, Praha, Brno, Plzeň, Ostrava, Olomouc, McDonald's, Burger King

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt vstupuje do Liberce. Jídlo doveze do půl hodiny od objednání  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.