Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Majitel firmy BusLine Jakub Vyskočil zanechal dlouhý dopis na rozloučenou. Život si vzal u rybníka

Syn herce Ivana Vyskočila a majitel dopravní společnosti BusLine si vzal život na Písecku. Informoval o tom server JcTed.cz. Jakub Vyskočil měl po sobě zanechat dlouhý dopis na rozloučenou. Policie Drbně potvrdila, že pátrala po muži se sebevražednými úmysly, ale dotyčný bohužel zemřel.

Majitel firmy BusLine Jakub vyskočil zemřel v neděli. Firma je největším autobusovým dopravcem v Libereckém kraji, ale jezdí i v dalších regionech. 

Server JcTED.cz včera informoval, že si podnikatel sáhl na život na Písecku. Potvrdil mu to důvěryhodný zdroj. Jakub Vyskočil měl sebevraždu spáchat u rybníka Roudný nedaleko Milevska. Server zároveň uvedl, že po sobě muž zanechal dlouhý dopis na rozloučenou.

Obyvatelé okolních obcí si v neděli všimli policejních aut a vrtulníku, který prohledával okolí. Budějcké Drbně potvrdila policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová, že policisté pátrali po muži, u něhož bylo podezření na sebevražedné úmysly. 

„Nakonec byla osoba vypátrána, bohužel ale muž zemřel. Pravděpodobně se jednalo o sebevraždu a v tuto chvíli se tak nebudeme k události více vyjadřovat," uvedla.

Firma zaměstnává zhruba 780 řidičů. „Vedení skupiny chce ujistit zaměstnance i obchodní partnery, že na chod jednotlivých společností nebude mít odchod tohoto výjimečného muže žádný dopad. Všechny firmy řídí kompetentní management vybavený příslušnými pravomocemi. Role pana Vyskočila nebyla v běžném řízení společností, ale v nastavování vizí a směrů rozvoje do budoucna. V této roli nám bude pan Vyskočil v budoucnu velmi scházet," uvedla za firmu na facebookovém profilu Vladimíra Vyhnisová pověřená řízením skupiny BusLine. Zároveň jménem firmy vyjádřila rodině upřímnou soustrast.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, doprava, neštěstí, úmrtí, firmy, BusLine, Ivan Vyskočil, okres Písek, Liberecký kraj, Milevsko, Roudný, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Majitel firmy BusLine Jakub Vyskočil zanechal dlouhý dopis na rozloučenou. Život si vzal u rybníka  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.