Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Jizerkách upravili první lyžařské kolečko. O víkendu přibudou další tratě

Nedočkaví běžkaři už se mohou vydat do Jizerek. Společnost Jizerská už na pátek upravila malé kolečko z Bedřichova, v sobotu ráno se pak rolby rozjedou na další tratě. Předpověď je navíc příznivá, v dalších dnech by mohlo připadnout až několik desítek centimetrů sněhu.

Malý okruh Jizerská upravila už v pátek nad ránem. A jelikož už je v Jizerkách dostatek sněhu, Lesy ČR utlumí práce a rolby budou moci vyjet i na další trasy.

Tratě, které rolba upraví v sobotu ráno:

Z Bedřichova Magentový okruh: Bedřichov, stadion – Nová Louka – Hřebínek – Bílé buky – Kristiánov – Nová Louka – Bedřichov (mezi Gregorovým křížem a Šámalovou chatou prosíme návštěvníky o ohleduplnost vůči technice Lesů ČR - probíhá hospodářská činnost).

Z Bedřichova: Kristiánov - Rozmezí - Knajpa - Kasárenská - Soušská silnice - Smědava - Knížecí - směr Václavikova studánka - Vlašský hřeben - U bunkru - Jizerka, Mořina - Promenádní k bufetu - Hraniční - Soušská silnice - Smědava - Soušská silnice - Josefův Důl, Peklo - Protržená přehrada - směr Mariánská Hora

Ohodnoť článek

Foto Jizerská o.p.s.

Štítky jizerské hory, jizerky, jizerská ops, běžky, lyžování, lyže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jizerkách upravili první lyžařské kolečko. O víkendu přibudou další tratě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.