Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

VIDEO: V policejní honičku se proměnila noční kontrola zdrogované řidičky

Až dvousetkilometrovou rychlostí ujížděla šestatřicetiletá žena před policejní hlídkou z Doks na Mnichovo Hradiště. Žena začala ujíždět poté, co se jí nepodařilo uplatit policistu.

K události došlo kolem jedné hodiny ranní. Podezřelou řidičku, která jela velmi pomalu, zastavila hlídka. V rámci kontroly podstoupila žena i orientační test na přítomnost drog, který se ukázal jako pozitivní. 

Z celé situace chtěla pachatelka vyklouznout nabídnutým úplatkem. O finanční hotovost zřejmě nouzi neměla. „Bankovky se válely volně na sedačkách apodlaze vozidla,“ uvedla tisková mluvčí policie Ivana Baláková. Hodnoty bankovek přitom byly větišnou dvou a pětitisícové. 

Když se jí takto nepodařilo vykroutit z nepříjemné situace, rozhodla se hlídce ujet. V neskutečné rychlosti projela několik měst. Ženu zadržel až zastavovací pás v Mnichově Hradišti, kde její pronásledování po přibližně padesáti kilometrech skončilo. 

Že byla řidička pěkné kvítko je již jasné. Při výslechu vyšel najevo i fakt, že byla již za řízení pod vlivem drog trestána. Navíc byly ve voze nalezeny pravděpodobně psychoaktivní látky. Žena tak čelí obvinění hned ze dvou přečinů, a to z přechovávání omamných a psychotropních látek a z podplácení.

Foto PČR

Štítky kontrola, drogy, honička, policie, krimi, Mnichovo Hradiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: V policejní honičku se proměnila noční kontrola zdrogované řidičky  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.