Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kvůli motorkáři musela řidička strhnout řízení, auto sjelo do příkopu a převrátilo se přes střechu

Čtyřicetiletá řidička havarovala poté, co strhla řízení. K tomu by ale nejspíše nedošlo, kdyby do jejího jízdního pruhu nevjel motorkář v protisměru. S řidičkou v době nehody cestovali v autě i dva psi.

K nehodě došlo minulou sobotu kolem osmé hodiny ranní nedaleko Jestřebí na silnici první třídy č. 9. V té době řidička s vozidlem značky Fiat jela ve směru na Prahu. „Zhruba dvě stě metrů za jestřebskou křižovatkou se na rovném úseku objevil v jízdním pruhu řidičky motocyklista, který tu přes podélnou souvislou čáru předjížděl kolonu vozidel a přitom vybočil do protisměru,“ informovala policejní mluvčí Ivana Baláková.

Čtyřicetiletá žena se snažila střetu zabránit, a tak strhla řízení vpravo. Následně sjela do příkopu, s autem se převrátila přes střechu a skončila opět na silnici. Ačkoliv řidička na sobě po tomto kotrmelci žádné viditelné zranění neměla, trpí nyní bolestmi, které si vyžádaly vystavení pracovní neschopnosti,“ řekla mluvčí policie.

V autě byli také dva ohaři, kteří vyvázli bez zranění. Policisté nyní pátrají po motocyklistovi, který nehodu zavinil. Podle svědka, který ženě poskytl po nehodě pomoc, by nehodovou událost mohli  vidět zejména dva řidiči, a to řidič světlého BMW X5 a řidič světlého Passatu, kteří jeli v koloně od Prahy k jestřebské křižovatce a byli motocyklistou předjížděni. Uvítáme každé svědectví, které povede k vypátrání motocyklisty a současně vyzýváme i samotného motorkáře k tomu, aby se nám přihlásil a podal nám ke své jízdě vysvětlení,“ dodala Baláková s tím, že se řidič i svědci mohou obrátit na linku 158.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky Českolipsko, nehoda, motorka, havárie, Praha, Fiat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kvůli motorkáři musela řidička strhnout řízení, auto sjelo do příkopu a převrátilo se přes střechu  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.