Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie stále pátrá po muži, který přepadl hernu. Pomoci by mohlo tetování

Policisté stále hledají muže, který 8. prosince přepadl hernu v České Lípě v ulici Červeného kříže. Během incidentu poranil nožem barmanku a následně si odnesl několikatisícovou finanční hotovost.

Chůze jako tučňák a tetování

Neznámého muže, který hernu přepadl s nasazenou rouškou, zaznamenala kamera. Podle informací policie jde o muže o výšce 170 až 180 centimetrů. „Je robustní postavy s výrazným břichem. Dle svědků se pohybuje houpavou chůzí jako tučňák,“ popsala mluvčí policie Ivana Baláková.

Agresor s nožem vyloupil hernu. Barmanku pobodal a pořezal

Lupič za bílého dne přepadl hernu v ulici Červeného kříže v České Lípě. Při tom zranil zaměstnankyni herny. Po jeho totožnosti nyní pátrá policie a obrací se i na veřejnost.

Podle výpovědi servírky nejprve mluvil česky a následně přešel do komunikace v ukrajinském jazyce. „Ten ale evidentně dobře neovládal a snažil se tím jen maskovat svou pravou totožnost,“ komentovala Baláková s tím, že svědci v jeho češtině slyšeli romskou intonaci.

Kromě toho má muž pravděpodobně tetování v horní části levé tváře. „Zpod jeho roušky vedou tři vodorovné zřejmě vytetované čáry, které mohou poznat lidé z jeho blízkého okolí anebo sám autor kresby,“ doplnila mluvčí.

Policisté se při pátrání po viníkovi obracejí na veřejnost. Pokud muže poznáváte, obraťte se na linku 158. Za spáchání loupeže mu hrozí až desetiletý trest.

Ohodnoť článek

Foto PČR

Štítky Liberecký, agresor, herna, loupež, policie, Českolipsko, tetování, Červený kříž, Česká Lípa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie stále pátrá po muži, který přepadl hernu. Pomoci by mohlo tetování  |  Krimi  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.