Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

VIDEO: Policisté pronásledovali rychlého řidiče, měl v sobě amfetamin

Zdrogovaný řidič na sebe upozornil rychlou jízdou. Na jeho vůz značky Mazda se proto pověsila policejní hlídka a začala honička...

Policisté si rychlého šoféra všimli na kruhovém objezdu v České Lípě. „Jakmile si muž za volantem všiml policistů za sebou, šlápl na plyn a snažil se hlídce ujet,“ uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Honička ale netrvala nijak dlouho, řidič totiž krátce po výjezdu z okružní křižovatky zamířil na parkoviště. 

„Dotyčný měl v plánu vůz odstavit a opustit,“ vysvětlila mluvčí. Na to už ale nedošlo. S policisty v zádech zaparkoval a z vozu mu už pomohli muži zákona. Jak prokázal orientační test, muž měl v sobě amfetamin. Přesné množství určí až výsledky krevních testů.

Navíc u něj našli sáček s pervitinem, údajně pro vlastní potřebu. To ale stále nebylo vše. „Dle databáze policisté zjistili, že tento muž nemá řidičský průkaz. V loňském roce mu byl odebrán právě za řízení pod vlivem návykových látek. Pokud by množství drogy, kterou v sobě měl,  zakládalo skutkovou podstatu přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, mohl by ho soud poslat až na  rok do vězení,“ dodala mluvčí. 

Foto PČR

Štítky honička, policie, amfetamin, drogy, Českolipsko, Mazda, Česká Lípa

VIDEO: Policisté pronásledovali rychlého řidiče, měl v sobě amfetamin  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.