Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Při čelním střetu s náklaďákem zemřel řidič osobního auta. Na rovném úseku předjížděl kolonu

Mladý řidič osobního vozu zemřel dnes odpoledne u Jestřebí na Českolipsku při čelním střetu s nákladním autem. Na rovném úseku předjížděl kolonu vozidel. Silnice první třídy číslo 9 zůstala několik hodin zcela uzavřená.

Tragická nehoda se stala kolem 14:30. „Mladý řidič jel v osobním vozidle od Zahrádek na Jestřebí a na rovném úseku silnice se rozhodl předjet před ním jedoucí kolonu vozidel, ale nedokázal se včas zařadit zpět. V protisměru se čelně střetl s nákladním autem," uvedla mluvčí policie Ivana Baláková. Řidič následkům zranění na místě podlehl. Ve voze cestoval sám, nikomu jinému se nic nestalo.

Při nehodě byl jeho vůz odhozen do strany a poškodil další dvě jedoucí vozidla. Na místě zasahovali českolipští hasiči. „Situace je navíc komplikována autobusem, který uvízl napříč přes silnici," uvedli hasiči na twitteru. 

Silnice tak byla po nehodě zcela uzavřená. „Řidičům doporučujeme, aby se vyhnuli tomuto místo," dodala mluvčí policie. Předpokládá, že úplná uzavírka potrvá do zhruba 18:00. Pro osobní auta je jako objízdná trasa vhodná silnice druhé třídy 270 přes Doksy a Mimoň. Tudy ale kvůli opravě hráze rybníka v Hradčanech neprojedou nákladní auta.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS LK

Štítky nehoda, úmrtí, Českolipsko, Jestřebí, policie, hasiči, silnice, automobil, nákladní automobil, okres Česká Lípa, Liberecký kraj, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při čelním střetu s náklaďákem zemřel řidič osobního auta. Na rovném úseku předjížděl kolonu  |  Českolipsko  |  Z kraje  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.